Organisatie

De SuperHeroRun komt oorspronkelijk uit Amerika. De SuperHeldenBazen, Roderick en Anne Claire, zijn gek op superhelden, dus na het zien van een YouTube video hebben ze het evenement naar Nederland gehaald. Nederland zit namelijk vol met superhelden en wat is er leuker om deze helden met elkaar in contact te brengen, een leuke dag te bezorgen en tegelijkertijd kwetsbare kinderen in Nederland te kunnen helpen. Daarbij sluit het fondsenwervend element natuurlijk heel mooi aan, want niet voor iedere superheld is het mogelijk om mee te doen. Ze zijn bijvoorbeeld ziek. Juist voor deze groep halen we zoveel mogelijk geld op, zodat zij hun gevecht tegen hun 'vijanden' kunnen winnen. Iedere deelnemer bepaalt zelf voor welk goed doel hij zich inzet.

 

Daarnaast zetten Roderick en Anne Claire zich op verschillende manieren voor goede doelen in. Wil je meer over hun weten? Kijk dan op de website van hun bedrijf Elefunds

Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord