Ben jij ook een Superhero? Ren dan in 2021 mee met de Familyrun van Mud Masters. Samen halen we geld op voor kwetsbare kinderen.

 

 

In 2021 in Haarlemmermeer) en Biddinghuizen is het jouw kans om voor één dag een echte superheld te zijn. Vind jij het leuk om samen met jouw sidekicks (familie, verzorgers en/of vrienden) heldendaden te verrichten tijdens een echte obstacle run? Koop dan nu tickets voor de SuperHeroRun, het startvak voor superhelden tijdens de Mud Master Family edition. 

Tijdens deze heldendag trotseer je samen het parcours vol spannende en uitdagende obstakels. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten waarbij je echte superhelden kunt tegenkomen. 

Aan de SuperHeroRun mag iedereen meedoen die ouder is dan 6 jaar. Het is geen wedstrijd, maar een family obstacle run om samen als jullie favoriete superhelden te beleven. Daarnaast zamel je voor de SuperHeroRun, samen met je team, zoveel mogelijk geld in om kwetsbare kinderen (i.v.m. ziekte of armoede) in Nederland te helpen. 

"LEKKER VIES WORDEN MET MIJN VADER, MOEDER EN ZUSJE VIND IK HET LEUKSTE WAT ER IS!" - Joeri van Ooijen (8 jaar)

REN SAMEN MET JOUW SIDEKICKS DWARS DOOR DE MODDER OM HELDENDADEN TE VERRICHTEN EN VOEL JE EEN ECHTE SUPERHELD!

Wat kost de SuperHeroRun?

Haarlemmermeer afstanden: 3 km - 5 km 
Biddinghuizen afstanden:  3 km - 5 km

 

De ticketprijzen in 2021 zijn nog niet bekend. 


Tickets zijn inclusief: 

  • Het finishshirt van Mud Masters
  • Een extra SuperHeldenVerrassing als je 11 jaar of jonger bent
  • Persoonlijke foto's
  • Gebruik afspoelfaciliteiten na de finish
  • Gebruik eet- en drinkposten op het parcours
  • Gebruik omkleedruimtes en garderobe

 
In 2021 zijn er twee SuperHeroRuns waaraan je als superheld kunt meedoen:

Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord