Help mee

Superhelden werken nooit alleen. Ze werken samen met hun sidekicks, zoals met een butler zoals Batman dat doet. Hij zorgt er voor dat alles achter de schermen klaar staat, zodat de Batman zijn werk kan doen. De SuperHeroRun heeft ook hulp achter de schermen nodig van SuperVrijwilligers, SuperSponsoren en echte SuperHelden om er voor iedere superheld een onvergetelijke dag van te maken.


SuperVrijwilligers

Onze SuperVrijwilligers, helpen ons onder andere bij de uitgifte van startbewijzen, het begeleiden van de superhelden, op- en afbouw van het SuperHeldenClubhuis en het uitdelen van de SuperHeldenVerrassing na de finish.

 

SuperSponsoren

SuperSponsoren helpen ons met de productie van materialen voor de aankleding van ons SuperHeldenClubHuis of de SuperHeldenVerrassing voor de aller jongste deelnemers. Op deze manier kunnen we alle superhelden als echte helden ontvangen.


SuperHelden

En hoe leuk zou het zijn dat onze deelnemers ook echte SuperHelden mogen ontmoeten. Mensen die in het dagelijk leven een echte SuperHeld zijn, zoals politievrouwen en brandweermannen. Zij kunnen dan demonstraties en geven aan en op de foto gaan met de kinderen. Op deze manier ontmoeten de superhelden die meedoen echte superhelden en zullen zij deze dag nooit meer vergeten. 

 

Help jij ons mee? Neem contact met ons op en dan bespreken we samen alle mogelijkheden. 

Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord