Biddinghuizen

Op de stormbaan overwin je als superheld samen met jouw sidekicks (familie, verzorgers en/of vrienden) het modderige landschap vol hindernissen en obstakels. Zo ga je op het parcours samen een onvergetelijk avontuur aan in de buitenlucht, en verricht je heldendaden. Samen met je team zul je hier nog lang over napraten aan de keukentafel....super vet!

 

"LEKKER VIES WORDEN MET MIJN VADER, MOEDER EN ZUSJE VIND IK HET LEUKSTE WAT ER IS!" - Joeri van Ooijen (8 jaar)


Parcours

Er is een stormbaan van 3 kilometer en 5 kilometer. De hindernissen bestaan onder andere uit houten klimtoestellen, een spectaculaire 5 meter hoge glijbaan en natuurlijk héél veel modder. Om ervoor te zorgen dat iedereen moe en voldaan over de finish komt, zijn er hindernissen voor alle niveaus van lengte en fitheid. Uit veiligheidsoverwegingen is er geen diep water. We werken op dit moment nog hard aan de plannen voor het nieuwe parcours! Als dit bekend is laten we het de deelnemers gelijk weten!

Na afloop ontvangen alle deelnemers een finishshirt van MudMasters en persoonlijke foto's. Superhelden onder de 11 jaar ontvangen daarnaast nog een verrassing en zijn er speciale demonstraties van superhelden. Op de locatie zijn er gratis afspoelfaciliteiten, omkleedruimtes en garderobes, eet- en drinkposten op het parcours aanwezig. Daarnaast is het ook mogelijk om na afloop wat te drinken en/of te eten tegen betaling.


Leeftijden en begeleiding

Kinderen van 6 tot 11 jaar mogen meedoen onder begeleiding van minimaal één volwassene (18+) met een geldig startnummer. Vanaf 11 jaar is begeleiding door een volwassene niet meer verplicht.


Superhelden lopen door!

Daarom starten al onze deelnemers in verschillende startseries. Vanaf 09:10 uur start de eerste groep superhelden en om 09:30 uur de tweede groep. Dat zorgt voor een goede doorstroom op het parcours. Hoe laat je aanwezig moet zijn en wanneer je precies start laten we je van te voren weten. Het kan zijn dat de starttijden veranderen, maar houd er rekening mee dat je in de ochtend aan de start zult staan. 


Geheime basis

Je kunt het evenemententerrein vinden op het volgende adres:

Evenemententerrein Biddinghuizen
Spijkweg 30, Biddinghuizen.

Met je navigatie ga je naar de Bijsselseweg 32 (Biddinghuizen) of Bremerbergdijk 24 (Biddinghuizen).  Volg vanaf daar de borden 'Mud Masters'. 

Parkeren
Het parkeerterrein is vanaf 08:00 uur open. Een parkeerkaart kost 8,50 euro. Het is handig om gepast geld mee te nemen.


Feest na afloop

Vier je finish op het festivalterrein, samen met alle andere superhelden. Na je avonturen op het parcours, zijn er genoeg mooie verhalen om te delen en kun je een aantal echte superhelden ontmoeten. Moe maar voldaan gaan jullie samen op de foto, en… smaakt de patat nog beter!


Toeschouwers

Ook als je niet deelneemt aan SuperHeroRun ben je van hárte welkom. Delen van het parcours zijn te volgen voor toeschouwers. Moedig alle superhelden hier aan, want alleen dan gaan onze superhelden alleen maar harder rennen.

De entree voor toeschouwers is gratis.

  

Wat kost de SuperHeroRun?

  • 3 km € nog niet bekend
  • 5 km € nog niet bekend

 

Tickets zijn inclusief: 

  • Het finsihshirt van Mud Masters
  • Een extra SuperHeldenVerrassing als je 11 jaar of jonger bent
  • Persoonlijke foto's
  • Gebruik afspoelfaciliteiten na de finish
  • Gebruik eet- en drinkposten op het parcours
  • Gebruik omkleedruimtes en garderobe

 

Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord